2013. január 2., szerda

Claudia Gray: Evernight 2. – Nézz az égre!
Tartalom:
Az Evernight időtlen falai között mindenkinek van rejtegetnivalója. Különösen alakul Bianca és Lucas titkos viszonya. A lány furcsa alkut köt Balthazarral, akit a múltja kísért. De minden veszni látszik, amikor az akadémiára gonosz erők támadnak. Mindennek legmélyén pedig egy borzongató rejtély lappang: Bianca születésének titka. Ha mindenütt titkokba ütközöl... Ha már senkiben sem bízhatsz... Ha a csillagok az egyedüli barátaid... Ha félsz, hogy elvéted az utad... NÉZZ AZ ÉGRE! Olvass ki múltat és jövőt!

Kritika:

Itt már végre egy olyan prológust olvashattam, ami nem lőtt le egyetlen poént sem.

Az első kötetben Patrice nem nyerte el a tetszésem, most viszont, hogy nem szerepelt, rájöttem, hogy végül is szerettem őt.

Ranuelf és Vic nagyon jó páros volt. Imádtam őket.

Charity az elején teljesen palira vett engem is, nem gondoltam volna, hogy egy perszóna.

Lucas itt alig szerepel, ezt sajnáltam, de a történet végül is megkövetelte. Balthazar viszont így közelebb került a szívemhez.

A kritikákban, amiket olvastam, nem nagyon nyerte el a tetszést a lidérc vonal, én viszont imádtam. Nyáron olvastam a könyvet, pont akkor, mikor nagy viharok voltak, és a biztonság kedvéért kihúztam a számítógépet. Négy napon keresztül fél kettőig fenn voltam, és egy percre sem engedett el a lidércek varázsa. Legjobban a bált szerettem. Az elsőben valahogy nem adta át annyira a hangulatot, itt viszont én is a keringő párosok között jártam.

Lehet, hogy meglepő lesz a pontozás, és én is furcsállva nézegettem a más kötetekre adott pontokat, de mint már mondtam, nekem az élmény számít. A siralmas első kötet után ez egy csodálatos folytatás lett. Imádtam a hangulatát.

Kedvenc karakter: Vic, Ranulf, Dana

Könyv értékelése: 4,5/5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése